Tips voor het kopen van een zonne oplader

Ben jij op zoek naar een zonne oplader voor jouw mobiele telefoon ? Dan ben je waarschijnlijk niet van plan om de eerste de beste te gaan kopen en wil je je van te voren goed informeren. Hieronder vindt je 5 tips voor het kopen van een zonne oplader.

Waar moet je opletten bij de aanschaf van een zonne oplader voor je mobiele telefoon:

-De meeste zonne-opladers kun je gebruiken bij elk merk mobiele telefoon, er zijn er echter die het alleen doen bij een aantal specifieke merken. Let dus op of de zonne oplader die je wilt ook bij je telefoon past.

-Sommige zonne opladers zijn ook geschikt voor het opladen van andere elektronische apparaten. Niet allemaal, dus wil je een oplader waarmee je zowel je telefoon als je laptop kunt opladen, is het zaak hier goed op te letten.

-Let ook goed op het juiste vermogen. Vergelijk de informatie op je mobiele telefoonoplader. Kijk naar de nummers die bij V (Volt) en mA (Milliampere) staan. Het aantal V en het aantal mA van de zonne oplader moet hieraan gelijk zijn. Als je je afvraagt of je een iets hoger vermogen kan gebruiken is het antwoord ja. Een iets hoger voltage heeft ook het voordeel dat je telefoon sneller oplaadt. Een veel lager vermogen is ook niet aan te bevelen. Maar laat je hier goed over informeren, want het laatste wat je natuurlijk wilt is dat je mobiele telefoon het niet meer doet.

-Voorkom oververhitting van je zonne oplader door niet op te laden op plekken met hoge temperaturen, zoals binnen in auto of achter glas op vensterbanken met zware gordijnen.

-Als de belangrijkste reden voor het gebruik van een zonne-oplader is om op reis te gaan naar afgelegen gebieden, is het slim om hem snel te kopen om voldoende tijd te hebben om vertrouwd te raken met je zonne-oplader.

Een goede zonne oplader is de Oyama Maxi Solar Oplader, deze komt met meerdere connectors voor telefoons en andere apparaten! Meer info over de Oyama Maxi Solar Oplader vindt je hier.

Oyama Maxi Zonne Oplader

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>