iPhone Solar Charger, Handig voor onderweg!

Het is ons allemaal wel eens overkomen: je bent op vakantie en kunt je iPhone niet opladen omdat ze in je vakantieland een ander voltage gebruiken. Gedoe met reisstekkers en adapters. Of je gaat kamperen en komt dagenlang geen stopcontact tegen om jouw iPhone op te laden. Een uitkomst voor dit probleem is de iPhone Solar Charger. Als je je afvraagt of er voldoende zonne-energie beschikbaar is om je telefoon mee op te laden, volgt hier een methode waarmee je dat kunt uitrekenen. Je moet het aantal Ampère die per uur door de batterij van je mobiele telefoon worden gebruikt delen door de Ampère die je zonnelader per uur gebruikt.  Bij de uitkomst tel je nog 10 procent op.

Vertrouw je het nog niet helemaal ? dan heb je ook nog zogenaamde hybride iPhone Solar Chargers. Deze slaat niet alleen stroom gewonnen uit zonne-energie op, maar kan ook opgeladen worden met een stopcontact. Dit is eigenlijk een noodaccu en handig voor als je niet veel in de zon komt. Het enige nadeel is dat hij niet helemaal eco-vriendelijk is aangezien hij dus ook electriciteit verbruikt. Maar of je nu een gewone of hybride Solar Charger kiest voor jouw iPhone, je zult merken dat het ontzettend handig is als je geen stroom in de buurt hebt.

Er is zelfs een speciale Solar Charger voor de iPhone, meer info hier over lees je hier >>

iPhone Solar Charger

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>