Telefoonoplader op zonne-energie

Het bestaat nu echt: een oplader voor je mobiele telefoon die op zonne-energie loopt! En met sommige van die opladers kun je ook al je andere electronische gadgets opladen, bijvoorbeeld je MP3 speler of zelfs je laptop. Je hebt zonne-opladers in alle soorten, maten en natuurlijk prijzen. Voor zo’n € 30 heb je al een behoorlijke zonne-oplader die doet wat hij moet doen: je telefoon opladen. Voor € 100 heb je een grotere met allerlei extra functies. Voor welke je ook kiest, allemaal hebben ze het handige voordeel dat ze je telefoon op kunnen laden ook als er geen zonnestraaltje te bekennen is. Eenmaal opgeladen gaan ze de hele dag mee. De meeste zonne-opladers kunnen ongeveer voor zeven uur opladen in de zon. Voor elk uur dat hij laadt krijg je ongeveer dertig minuten spreektijd op je telefoon. Dat moet toch ruim voldoende zijn voor zelfs de meest langdradige spekers!

Nog een bijkomend, zeker niet onbelangrijk voordeel: denk eens aan het bespraren van energie… Een reden voor veel mensen om over te gaan op het gebruiken van een solar charger!

Telefoonoplader op zonne-energie

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>